Natuurlijk Marjoleine

100% natuurzuivere           schoonheidsbehandelingen en massages              in Helmond 

Over mij

 

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik zal me even voorstellen:

Zo'n 20 jaar geleden stapte ik in de biologische wereld. Zeven jaar geleden heb ik door de steeds grotere vraag  naar 100% natuurzuivere gezichtsverzorging, de keuze gemaakt om de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen. Om daarna de opleiding  Dr.Hauschka therapeute bij Wala en Weleda schoonheidsspecialiste te Rijswijk succesvol af te ronden. Inmiddels geef ik al vele jaren mooie schoonheidsbehandelingen en massages van deze twee merken in mijn salon in Helmond.

 

Mijn hart ligt in het geven van deze prachtige gespecialiseerde behandelingen. Aandacht, sfeer, warmte en natuurlijke producten zijn de basiselementen tijdens de behandelingen en geven nog een lange tijd een gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Met liefde geef ik met volle aandacht de beste kwaliteit van aanraking. Dit alles in totale rust waarbij niet gesproken wordt tijdens de behandelingen. 

 

Ik geniet als mensen uit de "hectische snelle wereld" weer tijdens een behandeling tot zichzelf komen en totaal ontspannen naar huis gaan. Het enige wat jij wilt doen is je ogen sluiten en het lekker allemaal laten gebeuren. Beleef een moment voor jezelf, laat je huid weer stralen, ontspan en kom tot rust !

 

Bij je eerste afspraak maak ik altijd extra tijd voor een kennismaking en huidanalyse. Aan het eind van de behandeling krijg je natuurlijk een persoonlijk huidadvies. 

 

Voel je welkom.

 

Marjoleine

 

Openingstijden Helmond

maandag  t/m woensdag 8.30 - 20.00

donderdag en vrijdag 8.30 - 18.00

zaterdag gesloten

 

 

Zin in een heerlijk moment voor jezelf?