Natuurlijk Marjoleine

100% natuurzuivere           schoonheidsbehandelingen en massages              in Helmond 

Producten 

DR.HAUSCHKA   

Reinigen

 versterken

 verzorgen

 

WELEDA   

De kracht 

 van de

 Leadplants

 

 

Onze huid verzorgt en vernieuwt zichzelf op eigen kracht. Ze volgt verschillende ritmes en heeft verschillende behoeften. Gedurende de dag profiteert de huid bv van een beschermende huidverzorging en 'snachts van een bevrijdende, impulsrijke nachtverzorging die haar ondersteunt in haar regeneratie. Het verzorgingsconcept van Dr.Hauschka is even ritmisch als het leven. Daarom heeft Dr.Hauschka individuele verzorgingsplannen ontwikkeld voor verschillende huidbeelden.

 

De drieslag van reinigen, versterken en verzorgen is optimaal aangepast aan de behoeften van de huid in de ochtend en avond. In de 2e verzorgende stap versterken preparaten van heilzame planten op basis van water de huid, terwijl een passende dagcréme de huid verzorgt en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

 

Ook jijzelf draagt bij aan een succes van de verzorging van je huid. De aandacht en de juiste producten die jij jezelf geeft. "De mens heeft twee schoonheden nodig: een innerlijke en een uiterlijke" zei Elisabeth Sigmund, mede-oprichtster van Dr.Hauschka Cosmetica. Dr.Hauschka gebruikt bio grondstoffen over de hele wereld. Is vegan en dierproefvrij. Geschikt voor alle huidtypes en voor vrouwen en mannen.

 

Alle behandelingen geven een doorstromend en weldadig gevoel, een gevoel van rust en innerlijke balans. Laat je verrassen door de mooie zachte aanrakingen, lymfestimulatie door penseelmassage, de rust en de heerlijke geuren. 

 

 

Meer weten over Dr.Hauschka?  http://www.drhauschka.nl/

 

 

De verbinding tussen mens en natuur is een van de grootste redenen waarom Weleda al 100 jaar kiest voor puur natuur. Weleda gelooft dat niets ons er beter laat uitzien en voelen als we ons verbinden met de kracht van de natuur. Weleda gebruikt uitsluitend pure plantaardige oliën en krachtige plantextracten.   Er is geen betere manier om de weldaad van deze producten te ervaren dan via een behandeling. Om u te laten genieten en weer in balans te brengen 

 

Ik geef de behandeling dmv zachte strijkende bewegingen, waardoor ik het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleer met de kracht van de aanraking in combinatie met de unieke werking van de Weleda producten.

De plant die het belangrijkste aandeel heeft in de formule en de werking van het product is de leadplant. Deze heeft bepaalde kenmerken die je ook in het product zelf zal terugvinden. Zo brengt de amandel de huid in rust terwijl de granaatappel een activerende werking heeft. De laatste nieuwe aanwinst is de vijgen/cactuslijn die de huid kalmeert, vocht opslaat en de huidbarriëre versterkt. 

 

Tijdens deze hollistische  leadplant behandeling van circa 90 min kijk ik welke plant het beste bij uw huidbeeld en gemoedstoestand past. Een passende massage en producten worden geïntegreerd  zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Weleda heeft behandelingen vanaf 45 min (kennismakingsbehandeling) en er zijn talloze uitbreidingsmogelijkheden als de Arnica rug/schouder/nekmassage of een luxere voetbehandeling. 

 

Meer weten over Weleda? Voor meer info: http://www.weleda.nl/